- Katılım
- 23 Ağustos 2018
- Mesajlar
- 528
- Reaction score
- 127
- Puanlar
- 63

Kaç Kişilik 1 kişilik | Hazırlama Süresi 15 dakika | Pişirme Süresi 25 dakika |
Kuzu Pirzola Tarifi İçin malzemeler
- 60 gr kuzu pirzola
- 30 gr buğday
- Yarım çay kaşığı zencefil
- Yarım diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Yarım çay kaşığı biberiye
- 30 gr krema
- 1 tatlı kaşığı tereyağı (ekstra)
- Tuz
- karabiber
Kuzu Pirzola Nasıl Yapılır?
- Buğdayı iyice haşlayın. Soğan ve sarımsağı doğrayın, zencefil ve kremayla birlikte buğdaya ilave edin.
- Kuzu pirzolayı tavaya alın. Tuz ve karabiber ilave edip, tereyağını üzerine yayarak kapağı kapalı şekilde pişirin.
- Buğday risotto ile birlikte servis yapın. İnce dilim kızarmış patates ile süsleyip domates sosu ile servis yapın.