dede Forum GOLD 20 Şubat 2021 #228 poyrazcan17 yazmış: yayınlar gitmiş bulan var mı? Click to expand... şifreleme sistemi değişmiş galiba keyle açılmıyor
poyrazcan17 yazmış: yayınlar gitmiş bulan var mı? Click to expand... şifreleme sistemi değişmiş galiba keyle açılmıyor
Enigma Özel Üye 21 Şubat 2021 #229 Türksat frekans listesine göre irdeto'ya geçmişler. Çözüm için ustalarımızın yardımlarını dört gözle bekliyoruz. Lütfen
Türksat frekans listesine göre irdeto'ya geçmişler. Çözüm için ustalarımızın yardımlarını dört gözle bekliyoruz. Lütfen
Digierkan Forum MAX 21 Şubat 2021 #230 Ses var ve ama görüntü gelmiyor kanallardan Last edited: 23 Şubat 2021
kurtulus_07 Manager Yetkili üye 21 Şubat 2021 #232 Şifreleme sistemi degişti artık bundan sonra Tanberg keyle izlenemeyecek malesef
Enigma Özel Üye 22 Şubat 2021 #234 Aşağıda hintli bir kardeş işe yarar bir yöntem paylaşmış. Ben pek anlamadım. Bilenler çözebilirse çok sevinirim.
Aşağıda hintli bir kardeş işe yarar bir yöntem paylaşmış. Ben pek anlamadım. Bilenler çözebilirse çok sevinirim.
kurtulus_07 Manager Yetkili üye 23 Şubat 2021 #235 Toyly yazmış: Nasil izleyip olur Click to expand... kaliteli bir cccam server ile izleyebilirsin